Előfizetői tartalom

"A szabadságharcos az nem stratéga" – zsákutcában a magyar külpolitika?

Már meghallgatható a Portfolio Checklist szombati különkiadása. Mivel az elmúlt időszakban több olyan esemény is történt, melyek alapján kétséges, hogy Magyarországnak milyen mértékben sikerült lekövetnie a nemzetközi diplomácia elmúlt bő egyéves változásait, ezért a mai műsorban Magyarország külpolitikai helyzetét, valamint hazánk globális pozícióját értékeltük Feledy Botond külpolitikai szakértővel.

Az elmúlt néhány hónapban több olyan esemény is történt, melyekből úgy tűnhet: Magyarország nemcsak a szövetségeseivel nem találja a hangot, de az Oroszországgal való látszólagos engedékenység még a nyugati szankciókra adott orosz válaszreakciók alól sem jelent mentességet. A szövetségesi viszonyrendszerünkről sokat elárulhat, hogy soha véget nem érő vitának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés