Előfizetői tartalom

Még mindig nincs vége? Újabb amerikai bank dőlt ki a sorból

Portfolio
Már meghallgatható a Portfolio Checklist szerdai adása. A műsor első részében a Az adás első részében a First republic bank csődje volt a téma, azt jártuk körül, hogy miért nem volt elgendő a korábban dobott mentőöv és mit jelent a felvásárló JP Morgan szempontjából ez a tranzakció. Vendégünk Le Phuong Hai Thanh, a Concorde elemzési üzletágvezetője. A második blokkban a fút kerti kutakkal foglalkozunk, amelyek szabályozásnak sokadszor fut neki a kormány. Erről Szabó Dánielt, a Portfolio elemzőjét kérdezzük.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép: Lokman Vural Elibol/Getty Images

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés