Előfizetői tartalom

Megszólaltak a bankvezérek: látszik már fény az alagút végén?

Már meghallgatható a Portfolio Checklist május 4-i adása. A mai műsor rendhagyó, mivel azt a Portfolio Hitelezés 2023 konferencián rögzítettük, a budapesti Marriott Hotelben, lapunk kitelepült podcast stúdiójában. Kihívásokkal teli éven van túl a magyar bankszektor, ezért a mai adásban három bankvezért kérdeztünk a makrogazdasági körülmények bankokra gyakorolt hatásáról, a főbb gazdasági kihívásokról illetve a pénzügyi szektor kilátásairól. Előbb Jelasity Radován, az Erste Bank elnök-vezérigazgatója válaszolt kérdéseinkre, őt Zolnai György, a Raiffeissen Bank vezérigazgatója követte, majd pedig Simák Pált, a CIB Bank elnök-vezérigazgatóját kérdeztük.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép: Jelasity Radován, az ERSTE Bank elnök-vezérigazgatója interjút ad a Portfolio Checklsitnek 2023. május 4-én Budapesten, a Portfolio Hitelezés 2023 konferenicán. Forrása: Portfolio / Kaiser Ákos

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés