Előfizetői tartalom

Döntött a kormány: brutális gyógyszeráremelés, áruhiány jöhet

Már meghallgatható a Portfolio Checklist hétfői adása. A mai műsor első részében a gyógyszercégek adóterheinek radikális növelésével és az intézkedés lehetséges hatásaival foglalkoztunk. A témáról Csiki Gergelyt, a Portfolio makrogazdasági elemzőjét, lapigazgatóját kérdeztük. Műsorunk második részében arról volt szó, hogy bajban van a sertéságazat Magyarországon, akár egy nagyobb csődhullám sem tűnik kizártnak. Ezzel kapcsolatban Braunmüller Lajos, az Agrárszektor főszerkesztője volt a vendégünk.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép forrása: Getty Images

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés