Előfizetői tartalom

Zuhannak a hozamok: hova tegyem most a pénzem?

Már elérhető a Portfolio Checklist csütörtöki adása. A műsor első részében arról volt szó, hogy milyen állampapírba érdemes fektetni most, hogy a diszkont kincstárjegyek hozama esik. Erről Árgyelán Ágnest, lapunk pénzügyi divíziójának elemzőjét kérdeztük. A második blokkban a műkincsaukcióról, a festményekről mint befektetésekről lesz szó annak kapcsán, hogy a napokban rekordmagas áron kelt el egy Klimt festmény Londonban. Vendégünk Einspach Gábor galerista, az Einspach Fine Art & Photography vezetője, az art magazin alapító-kiadója.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép: Shutterstock

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés