Előfizetői tartalom

Jön a Telepesek, a Portfolio új, hatrészes podcast sorozata

Portfolio
Július 12-én indul a Telepesek, a Portfolio új, hatrészes podcast sorozata, melyben a magyar letelepedési kötvényprogram emberi oldalát mutatjuk be egy letelepedési kötvényes kínai apuka és családja történetén keresztül. Kövesd be már most a csatornát a Spotify-on, az Apple Podcasten vagy a többi nagyobb podcast platformon, ahol már a Telepesek trailere is meghallgatható.

2013 és 2017 között bárki, aki előbb 250 ezer euró, később pedig 300 ezer euró forrást biztosított 5 évre a magyar államnak, az családjával együtt letelepedési engedélyhez juthatott Magyarországon. A program egy országban lett különösen népszerű: Kínában. De mégis miért? Erről szól a Telepesek, a Portfolio új, hatrészes podcast sorozata, melynek első epizódja július...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés