Előfizetői tartalom

Mit kell nézni a Tour de France-on a totális szenvedésen túl?

Már meghallgatható a Portfolio Checklist különkiadása. Szombaton fél 1-kor kezdődik a 2023-as Tour de France biciklis körverseny, melynek keretében a versenyzők három héten, 21 szakaszon és 3404 km-en keresztül küzdenek egymással. Azért, hogy segítsünk értelmezni, hogy mi fog történni a versenyen, elhívtuk a Portfolio Checklist különkiadásába Szabó Bencét, az Eurosport szakkommentátor-újságíróját, akit más témák mellett a verseny jelentőségéről, felépítéséről és infrastruktúrájáról is kérdeztünk.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép: a Tour de France 21. szakasza Párizsban 2022-ben. Forrása: Getty Images

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés