Előfizetői tartalom

Tíz éve várnak erre a magyar mozirajongók

Portfolio
Beindult a nyári moziszezon, a stúdiók hagyományosan karácsony mellett a júniustól szeptemberig tartó időszakra időzítik a legnagyobb premiereket. Milyen fontosabb filmek jönnek idén, hogy állnak a jegyeladások, és mennyire tolják egymásra a blockbustereket? Milyen trendek látszódnak, és milyen kihívásokkal küzdenek a mozik az idei évben? Erről is kérdeztük Buda Andreát, a Cinema City Marketing és PR igazgatóját, aki egy olyan vetítésről is beszámolt, amire legutóbb 2013-ban volt példa Magyarországon.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Beszélgetésünkben - többek között - arra kerestük a választ, hogy: Hogy néz ki az idei csúcs(?)szezon? Mik a fontosabb filmek? Hogy néznek ki a jegyeladások? Tényleg csak a franchise-okra, folytatásokra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés