Előfizetői tartalom

Szakad az infláció, de a nyugdíjbomba idén még bőven robbanhat

Már meghallgatható a Portfolio Checklist hétfői adása. A mai műsor első részében arról volt szó, hogy hiába vagyunk még csak épphogy túl az év első felén, már most nagy bizonyossággal lehet tudni, hogy mekkora lehet az infláció az év egészében. A trend biztató, de ettől még szükség lehet idén újabb nyugdíjemelésre, ami nem jó hír a költségvetésnek. A témáról Madár Istvánt, a Portfolio vezető makrogazdasági elemzőjét kérdeztük. Az adás második részében a felsőoktatási ponthatárok közelgő kihirdetése miatt hamarosan megélénkülő albérletpiacról beszéltünk Balogh Lászlóval, az ingatlan.com vezető gazdasági elemzőjével.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép forrása: Shutterstock

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés