Előfizetői tartalom

Sikeregyezményből ugrott ki Oroszország, már látjuk, mit lép Ukrajna

Már meghallgatható a Portfolio Checklist keddi adása. A mai műsor első részében azzal foglalkoztunk, hogy Oroszország kilépett a fekete-tengeri gabonaegyezménytől. Ez a megállapodás garantálta, hogy az ukrán gabona a háború ellenére eljut a világpiacra. Ukrajna folytatná az egyezmény szabályai szerinti kereskedelmet, ám ez nem biztos, hogy egyszerű vagy biztonságos lesz az oroszok nélkül. A témával kapcsolatban Braunmüller Lajos, az Agrárszektor főszerkesztője volt a vendégünk. Az adás második részében a szolgáltatóközpontok (azaz SSC-k) gazdasági szerepéről, valamint a szektor előtt álló kihívásokról beszéltünk Hornyák Józseffel, a Portfolio makroelemzőjével.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép forrása: Nicole Tung/Bloomberg via Getty Images

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés