Előfizetői tartalom

Súlyosat lépett Oroszország, nyomorúságos a helyzete

Már meghallgatható a Portfolio Checklist szerdai adása. A mai műsor első részében Vlagyimir Putyin orosz elnök és Kim Dzsong-un észak-koreai vezető találkozóját értékeltük abból a szempontból, hogy az mit árul el Oroszország nemzetközi pozíciójáról. A témáról Takácsy Dorka Oroszország-szakértőt, a Centre for Euro-Atlantic Integration and Democracy kutatóját kérdeztük. Az adás második részében Ursula Von der Leyen, az Európai Bizottság elnökének szerdai, az Európai Parlamentben elmondott beszédéről volt szó. Ezzel kapcsolatban Szabó Dániel, a Portfolio EU-s ügyekkel foglalkozó elemzője volt a vendégünk, aki a beszéd helyszínéről, Strasbourgból jelentkezett.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép forrása: Contributor/Getty Images

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés