Előfizetői tartalom

Mit kezdjünk azzal a rengeteg élelmiszerrel, ami az irodai kukába kerül?

Portfolio
Komposztáló bio-robot, aki az iroda közösségi életében is részt vesz? Lehetséges – mutatta meg a világnak Pancsa Emese, a Compocity alapítója olyan ökoszisztéma kiépítésén dolgozik, amely minden iroda számára lehetőséget teremt arra, hogy játékos és egyszerű módon kapcsolódjon be a természet körforgásába. Az idei Brain Baron más hozzá hasonló, proaktív fiatalokkal együtt a vezetővé válás kihívásaiba és rejtelmeibe kalauzolja a közönséget, ennek apropóján pedig a Portfolio Heti podcastjének vendége volt.

Beszélgetésünkben - többek között - arra kerestük a választ, hogy Mi volt az inspirációja a Compocity létrehozásához, és miért döntött úgy, hogy vállalkozást indít? Milyen problémákra ad választ a vállalkozás? Milyen tapasztalatokat és tanulságokat szerzett az elmúlt évek fejlődéstörténetéből? Milyen technológiai vagy iparági trendek befolyásolják a Compocity...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés