Előfizetői tartalom

Cégvezetők cáfolják a mesterséges intelligenciával kapcsolatos legfontosabb állítást

Portfolio
Már meghallgatható a Portfolio Heti podcast új adása. A műsor első részében Erdei Katalint, a Richter Gedeon Nyrt. humán erőforrás igazgatóját kérdeztük arról, hogy milyen toborzási kihívásokkal szembesül a gyógyszercég a jelenlegi inflációs környezetben és hogy a mesterséges intelligencia, illetve az automatizálás mennyire veszélyezteti a munkahelyeket. A következő blokk vendége Pintér Szabolcs, az SAP Hungary ügyvezetője volt, akit a mesterséges intelligenciáról, annak munkaerőpiaci és társadalmi hatásairól kérdeztünk. A harmadik részben Laura Papi, az IMF európai igazgató-helyettese az európai és a hazai növekedési kilátásokról beszélt. Az utolsó beszélgetés nyelve angol.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép forrása: Shutterstock

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés