Előfizetői tartalom

Nem sci-fi, jöhet a 15 perces lakáshitel

Portfolio
Már meghallgatható a Portfolio Checklist szerdai adása. A mai műsorban egy témánk volt, ez pedig a Magyar Bankszövetség a Portfolio Banking Technology konferencián bemutatott digitalizációs javaslata. Ez a csomag tartalmazza a bankszektor azon kéréseit, melyeket elvileg a magyar kormány a bankok által önkéntesen vállalt kamatplafonért cserébe támogatni fog. A javaslatcsomagról, valamint arról, hogy az ügyfelek mit tehetnek, hogy elkerüljék a digitalizációs folyamatokkal párhuzamosan felfutó banki csalások oroszlánrészét, Becsei Andrást, a tanulmány társszerzőjét, az OTP Bank vezérigazgató-helyettesét, a Magyar Bankszövetség alelnökét kérdeztük.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép: Becsei András, az OTP Bank lakossági vezérigazgató-helyettese, a Bankszövetség elnöke interjút ad a Portfolio-nak a Banking Technology 2023 konferencián 2023. november 7-én a Corinthia Budapest hotelben....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés