wheat harvest shutter
Podcast

Megkérdeztük a mesterséges intelligenciát, mik a magyar agrárium legnagyobb problémái

Portfolio
November végén rendezi a Portfolio Csoport a 2023-as Agrárszektor konferenciát. Heti podcastünkben a programigazgatóval, Hazafi László agrárújságíróval beszélgettünk a szektort érintő legfontosabb kérdésekről.
Ezekről a témákról biztosan szó lesz a 2023-as Agrárszektor Konferencián Siófokon. Kattints a részletes programért és jelentkezz!

November 29-én és 30-án rendezi a Portfolio Csoport egyik legnagyobb konferenciáját, az Agrárszektor 2023-at. A magyar agráriumban legalább féltucatnyi olyan jól meghatározható problémakör van, amiről érdemes beszélni, és amik szorosan összefüggenek egymással.

Mit lehet tenni a hatalmas szárazság ellen, miért vennék meg a magyar vásárlók az esetenként drágább hazai élelmiszereket, hova kerülnek az ágazatba érkező eurómilliárdok? A programigazgatóval, Hazafi László agrárújságíróval beszélgettünk ezekről a témákról.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is:

KÖVESS MINKET

Címlapkép forrása: Shutterstock

további epizódok
napelem, napenergia, pv-panel, napelemes pályázat
karácsony gergely property market reloaded konferencia
bull bear tőzsde
bét
boksz kiütve
Budapesti Értéktőzsde
árfigyelő gvh nyitóoldal forrás Portfolio
2024. március 19.
Agrárium 2024
2024. március 7.
Property Warm Up 2024
2024. március 20.
Portfolio-MAGE Járműipar 2024
2024. április 11.
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!