Előfizetői tartalom

Bukhat az adósságcél – Mit tehet még a kormány?

Portfolio
Már meghallgatható a Portfolio Checklist hétfői adása. A műsor első részében arról volt szó, hogy miért áll magas szinten a GDP-arányos magyar államadósság, miért magasabb például mint 2022 végén. Vendégünk Madár István, a Portfolio vezető makroelemzője. A második részben azt elemeztük, hogy milyen tényezőkre vezethető vissza a magas globális infláció és miért visz tévútra ha mindent az orosz-ukrán háborúra és az arra adott reakciókra fogunk. Erről Szabó Dánielt, a Portfolio markroelemzőjét kérdeztük.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép forrása: Getty Images

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés