Előfizetői tartalom

Líra-tulaj: a könyvpiacon nem a kormány, nem az MCC, nem a tulajdonos diktál

Portfolio
Kolosi Tamás TÁRKI-alapító, a Líra Könyv tulajdonosának karrierútjáról szól az Első Yard című podcast sorozat hétfőn megjelent adása. A szakembert egyebek mellett kérdezték tudományos pályájáról, a TÁRKI alapításának körülményeiről, a Líra csoport fejlesztéséről és persze a versenytárs Libri MCC általi felvásárlásáról is.

Elindult az Első Yard, a Portfolio Csoporthoz tartozó Pénzcenturm podcast sorozatának negyedik évada. Az első epizódban a TÁRKI-alapító és Líra-tulaj Kolosi Tamás karrierútja került a fókuszba. Az adás meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, az összes nagyobb podcast platformon, és itt, a cikkbe illesztett lejátszóban is: KÖVESS MINKET Az adásban egyebek mellett arról...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés