Előfizetői tartalom

29 éves, 500 millió dollárt ér a cégük – Kádár Tamás SEON-ról, kockázati tőkéről, jövőképről

Portfolio
Már meghallgatható a Portfolio Csoporthoz tartozó Pénzcentrum Első Yard című podcast sorozatának legújabb adása. A negyedik évad második epizódjában Kádár Tamás, az online csalásmegelőzéssel foglalkozó magyar sztár startup, a SEON alapítójának eddigi karrierútját dolgozták fel. A 29 éves vállalkozó beszélt cégépítésről, kockázati tőkéről és arról a problémafelismerésről is, amely a SEON indulásához vezetett. Ezen túl, egyebek mellett a podcastben arról is kérdezték, hogy mennyire nyitott könyv a felhasználók élete a neten, hogy miért olyan speciális piac az Egyesült Államok, és hogy milyen folyamatok vezettek ahhoz, hogy a SEON-t is utolérte a technológiai szektor idei nagy leépítési hulláma.

Az adás meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe illesztett lejátszóban is:  KÖVESS MINKET Címlapkép forrása: Portfolio/Stiller Ákos

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés