Előfizetői tartalom

Villám Géza: a vérnyomásom többet ér, mint hogy leszállópályája legyen a jachtomon a helikopteremnek

Portfolio
Megjelent az Első Yard, a Portfolio Csoporthoz tartozó Pénzcentrum podcast sorozatának új adása, amiben az ismert rádiós műsorvezető-sorozatvállalkozó Szabó Gál András, ismertebb nevén Villám Géza karrierútját dolgozták fel. A műsorban egyebek mellett szó volt arról, hogyan kezdett Szabó Gál 16 évesen szoftvereket árulni újsághirdetésekben, miért vette fel a Villám Géza nevet, mit gondol a nap őrült telefonjáról, amit a kilencvenes évek közepén a Radio Bridge-re készített, de beszélt az RTL-es Ecopoly-ról, az egy évadot megélt Heti Dörgés Villám Gézával című műsorról, egy környezetvédelemmel kapcsolatos büntetőügyről, és persze a nemrég megjelent, a Budapest-Bamako-raliról szóló Rust to Glory című dokumentumfilmjéről is.

Az adás meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe illesztett lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép forrása: Portfolio

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés