Előfizetői tartalom

Régi trükköt vetne be a kormány, de van jó néhány probléma

Már meghallgatható a Portfolio Checklist február 20-i adása. A mai műsor első részében arról volt szó, hogy a kormány újra bevetné a magas nyomású gazdaság receptjét Magyarországon, ám ez közel sem biztos, hogy hozni fogja a korábbi, egyébként inkább felemás eredményeket, ráadásul a kockázatok is jelentősek. A témáról Hornyák Józsefet, a Portfolio makroelemzőjét kérdeztük. A műsor második felében arról beszéltünk, hogy komoly változások jönnek a magyarországi felhőszolgáltatások piacán, a Microsoft legnagyobb hazai tulajdonú felhőszolgáltató partnercége jön létre – ezzel kapcsolatban a tranzakcióban érintett Gloster igazgatósági elnöke, Szekeres Viktor volt a vendégünk.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Főbb részek: Intro - (00:00) Magas nyomású gazdaság - (01:07) Gloster - (16:12) Címlapkép: Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter a Nemzeti Tõkeholding eredményeit és idei céljait ismertetõ sajtótájékoztatón...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés