Előfizetői tartalom

Gond van a kormány mestertervével

Már meghallgatható a Portfolio Checklist keddi adása. A műsor első részében arról volt szó, hogy miért nem sikerül megvalósítani a magyar kormány újraiparosítási terveit és jelent-e bármilyen fordulatot az akkumulátorgyárak érkezése, ha az a cél, hogy magasabb hozzáadott értékű termelés jöjjön Magyarországra. Vendégünk volt Nagy János, az Erste makrogazdasági elemzője. A második részben a moszkvai terrortámadás hátterét elemezzük Kemény Jánossal, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tudományos munkatársával. A kutatót egyebek mellett arról kérdeztük, hogy mit kell tudni az Iszlám Állam azon ágáról, amely pénteken merényletet követett el az orosz fővárosban, és hogy jelenthet-e Európára nézve olyan fenyegetést az iszlamista szervezet, mint a 2010-es évek közepén.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Főbb részek: Iparosítás (1:23) Moszkvai terrortámadás (10:32) Címlapkép forrása: Getty Images

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés