Előfizetői tartalom

Hogy jött össze a magyar szurkolók ferihegyi tragédiája?

Már meghallgatható a Portfolio Checklist hétfői adása. A műsor első részében arról volt szó, hogy milyen okok vezethettek oda, hogy több magyar szurkoló nem jutott el a Skócia-Magyarország mérkőzésre, mert a repülőgépük több órát késett. Vendégünk Pető György, pilóta. A második blokkban azt jártuk körbe Madár Istvánnal, a Portfolio vezető makroelemzőjével, hogy miért emelkedett történelmi csúcsra a külkereskedelmi többlet Magyarországon.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Főbb részek: Intro - (00:00) Szurkolók - (01:25) Makronaptár - (09:20) Külkereskedelmi többlet - (11:08) Címlapkép forrása: Bernd Weißbrod/picture alliance via Getty Images

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés