Short

Hét fantasztikus fejlesztés, amely megváltoztatja a világot

Portfolio
Rohamosan fejlődik a technológia, csak idén számtalan olyan fejlesztés jött létre, amelyet korábban csak sci-fikben láthattunk. A MarketWatch hét olyan technológiai áttörésről ír, amelyek a következő tíz évben radikálisan megváltoztatják az emberiséget:
  • Elektromos vér: Az IBM a gépek emberiesítésén dolgozik, az "5D electronic blood" (elektromos vér) egy emberi szervezethez hasonlóan fogja a PC különböző perifériái között az áramot és a hűtőanyagot szállítani. Ha a projekt sikeresen zárul (és eddig úgy néz ki, hogy működőképes), kisebb és gyorsabb számítógépek jöhetnek létre.
  • Agyi irányítási rendszerek: a "stentrode"-nak elnevezett implantátumrendszer lehetővé teszi a felhasználónak, hogy agyhullámaival irányítson egy elektromos eszközt, például egy exoszkeletont, így a mozgássérültek újra járni tudnak a közeljövőben.
  • Hihetetlenül gyors 5G: bár sokan vannak, akik a 4G hálózat gyorsaságát sem tudják még teljesen kihasználni, a láthatáron van már a továbbfejlesztett 5G rendszer, amely a 4G 300 megabit / szekundumos rendszerénél tizenkétszer gyorsabb, akár 3,6 gigabit / szekundumos sebességet is elérhet.
  • LG moduláris telefon: a telefon sajátossága, hogy alul, egy lenyitható panelben különféle fejlesztéseket tudunk majd hozzákapcsolni, amelyekkel a telefon kameráját, hangrendszerét vagy akkumulátorát tudjuk javítani.
  • Elpusztíthatatlan adathordozók: a University of Southampton egyetemi kutatói egy olyan kvarckristályt használó lemezt hoztak létre, amely 1 000 fokos hőt is kibír, 360 terabájtnyi adatot tud hordozni és körülbelül egymillió éves élettartammal rendelkezik.
  • Ultrafejlett teleszkóp: a NASA jelenleg legfejlettebb teleszkópjánál, a Hubble-nél százszor messzebbre látó teleszkópot fejlesztettek ki. A WFIRST a 2020-as évek közepén kerülhet szolgálatba.
  • Virtuális valóság: a HoloLens, az Oculus Rift, vagy a Project Aura fejlődésének köszönhetően már megvan a hardver a virtuális valóság megalkotásához, már széleskörűen rendszeresíteni kell az eszközt.
IMG_20190910_155319
A River Estates irodaháza többek között a DIGI kábeles mûsorszolgáltató székhelye a XIII. kerület, Váci út 35-ben.
An electrical charging port sits on the bodywork of a Kuga Vignale hybrid automobile displayed during a Ford Motor Co. launch event in Amsterdam, Netherlands, on April 2, 2019.
Frankfurt Stock Exchange
Népszerű