Oscar-díjjal a kezében is a világ kapzsi vezetőit ostorozta DiCaprio
Short

Oscar-díjjal a kezében is a világ kapzsi vezetőit ostorozta DiCaprio

Portfolio
A visszatérő című túlélődrámában nyújtott alakításáért a legjobb férfi főszereplőnek járó Oscar-díjjal vasárnap este kitüntetett Leonardo DiCaprio köszönőbeszédében ismét kihasználta az alkalmat, hogy a klímaváltozás elleni fellépés fontosságára hívja fel a világ figyelmét, és hogy beszóljon az azzal nem foglalkozó vállalatvezetőknek és politikusoknak.

DiCaprio rövid beszédében ezt üzente a világnak:

A visszatérő forgatása az embereknek a természet világához fűződő kapcsolatáról szólt, arról a világról, amelyet mindannyian érezhettünk 2015-ben, hiszen ez volt a legmelegebb év a mérések történetében. A produkciónknak a bolygó legdélebbi pontjára kellett vándorolnia, csak hogy havat tudjunk találni. A klímaváltozás valós jelenség, most történik, ez a legsürgetőbb veszély, ami a fajainkat fenyegeti, és ami ellen közösen kell fellépnünk, és be kell fejeznünk a lépés halogatását.

Világszerte az olyan vezetőket kell támogatnunk, akik nem a nagy környezetszennyezők vagy a nagyvállalatok nevében, hanem akik az egész emberiség, a bennszülött népek, a több milliárd hátrányos helyzetű ember - akiket ez a jelenség a leginkább érint -, a gyermekeink gyermekei, és azok nevében beszélnek, akiknek a hangját már elnyomta a kapzsiság politikája.

Mindnyájatoknak köszönöm ezt az elképesztő díjat ma este. Ne vegyük ezt a bolygót biztosra; én nem veszem biztosra a ma estét.
Mystery_Hotel_Budapest - 8
IMG_20190910_155319
A River Estates irodaháza többek között a DIGI kábeles mûsorszolgáltató székhelye a XIII. kerület, Váci út 35-ben.
Népszerű