Short

Rekordösszeget bukhatnak a fogadóirodák az angol bajnokságon

MTI
Fennállásuk legnagyobb veszteségét könyvelhetik majd el a fogadóirodák az angol labdarúgó-bajnoksággal összefüggésben, ha a listavezető Leicester City a hétvégén megnyeri története első élvonalbeli bajnoki címét.
A William Hill bukmékeriroda keddi közlése szerint a szezon előtt olyannyira valószínűtlennek tartották az előző idényben épphogy bennmaradó együttes végső győzelmét, hogy 5000-szeres pénzt kínáltak érte.

A William Hill a közleményében azt írta, jelenleg 10 millió font (4 milliárd forint) körül jár a fogadóirodák vesztesége. A legnagyobbat egy guildfordi illetőségű férfi "kaszálhatja", ő 75 fontot (30 ezer forint) tett fel a Leicesterre akkor, amikor már "csak" 1500-szoros pénzt kínáltak ezért, így ha a csapat a hétvégén megnyeri a bajnokságot, a szerencsés fogadó 112 500 fontot (45,3 millió forint) vihet haza.

A Leicester most hét ponttal vezet a második Tottenham Hotspur előtt, és vasárnap a Manchester United vendégeként lép pályára, míg a Tottenham hétfő este a címvédő Chelsea otthonában szerepel.
Frankfurt Stock Exchange
LAS VEGAS, NV - APRIL 28:  Chairman and President of the Trump Organization Donald Trump yells 'you're fired'
Krones
szijjarto1119
Áder János köztársasági elnök (b), Palkovics László innovációs és technológiai miniszter (b4) és Chikán Attila vezérigazgató MTI/Bruzák Noémi
Brexit_kiszivargott_brit terv_1500
U.S. President Donald Trump looks on as his nominee for the chairman of the Federal Reserve Jerome Powell
Népszerű