Hatalmas páncélost és exoszkeletonos katonákat mutatott be a világ egyik legszegényebb országa
Short

Hatalmas páncélost és exoszkeletonos katonákat mutatott be a világ egyik legszegényebb országa

Portfolio
Egy gigantikus páncélozott szállító harcjárművel és három, látszólag exoszkeletonokat (vagyis egy külső, páncélozott "csontvázat") viselő katonával parádézott a ghánai Kantanka autógyár egy technológiai fesztiválon.

A kerekes páncélozott harcjármű az RT beszámolója szerint kb. 4 méter magas, valamilyen ismeretlen fegyverrel és ködgránátvetőnek tűnő csövekkel látták el. Az "exoszkeletont" viselő katonák a hátukra erősített állványon amerikai gépkarabélyokat hordoznak, egy csomó, ismeretlen funkciójú kütyü is látható a testüket borító páncélon.

A fantasztikus találmányokat a ghánai tömeg megtapsolta, majd magas rangúnak tűnő tisztségviselők szemlézték is őket. Itt látható róluk videó:A videóból nem derül ki, hogy a "exoszkeletonok" vagy a harcjármű milyen harci képességekkel bírnak - nagyon valószínű, hogy semmilyennel. A jármű valószínűleg egy teherautó vagy egy külföldi kerekes páncélos alvázára hegesztett, vékony lemezekből álló tákolmány, ami semmilyen terepjáró képességgel nem rendelkezik. A toronyba épített fegyver egyszerű csőnek tűnik, valószínűleg a ködgránátvetők is csak öntött csövek.

Az "exoszkeletonos" katonák egy átfestett motoros bukósisakot viselnek, páncéljuk vélhetően egymásra hegesztett acéllemezekből áll, a rendszer pedig valószínűleg nem bír a valódi exoszkeletonok teherbírást és mozgást elősegítő képességeivel.

A videóból nem derül ki, hogy a világ 21. legszegényebb országának hadserege használja-e a bizarr találmányokat vagy a Kantanka csak a tömeg és / vagy a katonai vezérkar elkápráztatására küldte a szerkezeteket a bemutatóra.
Orbán Viktor szelfi Róma
europaiunipopo
virgingalactic
tungsrammonusmarton
londonparlament
Népszerű