A pornóoldalak válthatják valóra Trump nagy álmát
Short

A pornóoldalak válthatják valóra Trump nagy álmát

Portfolio
Végre megoldás születhet Trump nagy álmára, hogy falat építsen a mexikói határra, Gail Griffin arizonai képviselő javaslata szerint ugyanis a szükséges pénzt a pornóoldalakat nézők megadóztatásával lehetne megszerezni.

Griffin javaslata szerint azoknak, akik pornóoldalakat szeretnének nézni, előbb egyszeri 20 dollárt kellene fizetniük. Ezt úgy érné el, hogy az ún. "obszcén" tartalmú oldalakat blokkolnák, és csak az után válnának elérhetővé, ha az oldalra látogató bizonyítja, hogy elmúlt 18 éves és megfizeti a 20 dollárt.

Az így összegyűjtött pénzből pedig finanszírozni lehetne (legalábbis részben) a határra építendő falat, amelynek költségét jelenleg 5,7 milliárd dollárra teszik. Jelenleg az USA-ban éppen amiatt tart a történelem leghosszabb kormányzati leállása, mert Trump nem hajlandó elállni a fal költségeinek beépítésétől a költségvetésbe, amit a demokraták nem támogatnak.

Maga az ötlet azért is vicces, hogy éppen a kormányzati leállás miatt nőtt meg az utóbbi hetekben a pornóoldalakat látogatók száma (elsősorban Washingtonban), erről bővebben itt írtunk:(Quartz)

Címlapkép: AFP/David McNew
Csanyi Sandor Prima Primissima dijatado
szergej lavrov oroszorszag
Elkezdődött a visszaszámlálás, május végén jön a Brain Bar
Népszerű