Düsseldorf helyett véletlenül Edinburghba ment egy repülőgép
Short

Düsseldorf helyett véletlenül Edinburghba ment egy repülőgép

Portfolio
Düsseldorf helyett tévedésből Edinburghban kötött ki a British Airways egyik Londonból induló járata ma reggel - írja a BBC.

Az utasok csak akkor eszméltek rá, hogy Németország helyett Skóciában vannak, amikor leszállt a gép és személyzet köszöntötte az utasokat Edinburgh városában. Amikor fény derült az "apró" hibára, a járatot átirányították és azóta szerencsésen leszállt Düsseldorfban - közölte a British Airways.

A járatot a WDL Aviation üzemelteti egy, a British Airways-zel kötött lízingegyezség keretein belül. A brit légitársaság közlése szerint együttműködik a WDL-lel, hogy kivizsgálják, mi vezetett a tévedéshez. Egyébként az úttal minden rendben volt a vállalat közlése szerint, azon kívül, hogy a célállomás nem stimmelt.

Utasok beszámolói szerint amikor a pilóta közölte, hogy leszálltak Edinburghban, mindenki azt hitte, hogy ez csak egy vicc és az utasok a személyzetet kezdték kérdezgetni. Ezután a pilóta megkérdezte, hogy ki az, aki Düsseldorfba akart volna menni és mindenki felemelte a kezét. A pilóta közlése szerint nem tudja, hogy mi történt, de megoldják a helyzetet. Végül valóban eljutottak a célállomásra, de 2,5 órát kellett várakozniuk a gépen Edinburghban, mielőtt továbbindultak volna. A BBC szerint a papírmunkával lehetett a probléma a reptéren.
A düsseldorfi reptér honlapja szerint a ma érkező British Airways-járatok közül volt egy, a BA3271-es járat, amelynek 09:40-kor kellett volna leszállnia, de helyette 13:02-kor érkezett meg.

Düsseldorf helyett véletlenül Edinburghba ment egy repülőgép
Forrás: dus.com
A flightradar24.com adatai alapján hasonlóképpen gyanítható, hogy erről a járatról volt szó.

Düsseldorf helyett véletlenül Edinburghba ment egy repülőgép
Forrás: Flightradar24.com
máv0921
Autóbaleset
online bolt_shutter
orvosi kamara0921
palkovicslászló0921
shutterstock_1100688464_rugalmas
brexit0115
Népszerű