Előfizetői tartalom

Bombákat hatástalanítanak, lezárják a BAH-csomópontot

MTI
Második világháborús robbanótesteket hatástalanítanak ma Budapest XII. kerületében, a BAH-csomópontnál. A művelet idejére mintegy fél kilométeres körben kiürítik a városrészt, lezárják a csomópontot, valamint az Alkotás utca és a Hegyalja út egy szakaszát is. Az érintett területet a lakóknak és az ott dolgozóknak legkésőbb reggel 8 óráig el kell hagyniuk, és csak a hatástalanítás sikeres befejezése után, várhatóan késő délután térhetnek vissza.

A hatóságoknak az I., a XI. és a XII. kerület területén több száz lakást, valamint irodaházakat, hoteleket, vendéglátóhelyeket kell kiüríteniük. A XI. és XII. kerületieknek a MOM Kulturális Központ, az I. kerületieknek pedig a budavári közterület-felügyelet ügyfélszolgálati irodája lesz a befogadóhely. Az autósoknak az M1-es és M7-es autópálya irányából a Nagyszőlős...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés