Bajok vannak a Samsung méregdrága hajtogatható telefonjával - Ott törik, ahol nem kellene
Short

Bajok vannak a Samsung méregdrága hajtogatható telefonjával - Ott törik, ahol nem kellene

Portfolio
A héten kiküldte a Samsung tesztelésre a média képviselőinek a nemrég bemutatott hajtogatható Galaxy Fold telefonját. Mára bizonyára ezt megbánta, miután többeknél sem bírta a készülék a "kiképzést" - írja a BBC, akihez egyébként szintén érkezett tesztkészülék.

Mark Gurman a Bloombergtől arról számolt be, hogy a Galaxy Fold kijelzője teljesen széttört és mindössze 2 nap után használhatatlan lett. Hozzátette, hogy nem tudja, hogy ez csak nála történt-e, vagy általános jelenség.
A Verge újságírója egy kidudorodást észlelt, állítása szerint nem tudja, hogy hogyan történhetett, mert nem bánt rosszul a telefonnal.
A CNBC riporterének egy nap használat után így nézett ki a Galaxy Fold készülék:
A Samsung közlése szerint néhány esetről tudnak, amikor a kijelző sérült, és vizsgálják az okát. Az egyik magyarázat az lehet, hogy néhányan eltávolíthatták azt a kijelzőn lévő pluszréteget azt gondolva, hogy az csak a szokásos védőréteg, ami minden okostelefonon megtalálható, hogy a vásárlásig megóvja a készüléket - írja a BBC. A Bloomberg szakértője eltávolította, a CNBC riportere viszont nem és így is problémái voltak a készülékkel. A BBC által megkapott készüléket gyorsan visszahívta a Samsung, miután kiderültek ezek a problémák, így tesztelőjüknek, Chris Foxnak nem volt ideje megvárni, hogy valami történjen, csak annyit érzékelt, hogy összehajtott állapotban van egy kis rés, ami akár össze is akadhatott volna kis tárgyakkal.

Nem ez az első eset, hogy a Samsungnál gondok vannak egy új modellel, pár éve a Galaxy Note 7 okozott fejfájást a cégnek, ami a robbanó telefonként vonult be a történelembe. A Galaxy Foldnál annál is inkább kellemetlen bármilyen hiba, mivel egy 2000 dolláros készülékről van szó. És bár a Samsung volt az első, amely egy valóban jó hajtogatható telefont mutatott be, első látásra egy lenyűgöző mérnöki munkát hajtott végre. De mindez nem ér semmit, ha még valójában nincs kész a telefon.

A címlapkép forrása: AFP / Josh Edelsohn
shutterstock_1077065507
donaldtrumpgolf
Boris Johnson Brexit igeret beszed1500
Brexit Boris Johnson ketto level Donald Tusk
GettyImages-1135670779
Népszerű