Digitális megoldással újít a Balaton Sound
Short

Digitális megoldással újít a Balaton Sound

Portfolio
A tavaly 160 ezres látogatószámmal rekordot döntő Balaton Sound fesztivál idén is nagy figyelmet fordít a biztonságra: a szervezők a Portfolio-t arról tájékoztatták, hogy a Balaton Sound applikáción belül elérhető ún. SoundWatch fül, melynek segítségével meghatározható a fesztiválozók tartózkodási helye és az alkalmazáson belül közvetlenül segítséget is kérhetnek.


Digitális megoldással újít a Balaton Sound

A SoundWatch-ba belépve a fesztiválozó a térképen láthatja, hogy hol található a hozzá legközelebbi Safety First pont. Amennyiben nem tudja felkeresni az elsősegélypontok valamelyikét, abban az esetben közvetlenül is kérhet segítséget az appon belül, akár hívással, akár üzenetben. A fesztiválon történő segítségnyújtásban az önkénteseké lesz a főszerep, a tavalyihoz képest idén kétszer annyi, összesen közel 100 Safety First önkéntes segíti majd a biztonságos fesztiválozást.

Idén már külföldiek is csatlakoznak az önkéntesek csapatához, ezzel is hozzájárulva a jelentős számú külföldről érkező fesztiválozó biztonságérzetéhez. A fesztivál különböző területein pedig angol nyelvű molinókon lesznek olvashatók a szakértők tanácsai, illetve a fesztiválon kapható repoharakon is vicces, edukatív tanácsokkal találkozhatnak a fesztiválozók.
foldgazgetty
volkswagenshutterstock
Alteo klub
facebook libra szablyozás
shutterstock_1077065507
donaldtrumpgolf
Boris Johnson Brexit igeret beszed1500
Brexit Boris Johnson ketto level Donald Tusk
Népszerű