Short

Gigantikus fizetésről mondott le az angol focilegenda, hogy hazamehessen edzősködni

Portfolio
Kedden jelentette be Wayne Rooney egykori angol válogatott futballista, hogy a szezon végén elhagyja az amerikai bajnokságban szereplő DC Unitedet, hogy az angol másodosztályban legyen játékos-edző. A 33 éves sztár komoly fizetésről is lemondott ennek érdekében.

Rooney az amerikai liga, az MLS legjobban fizetett játékosai közé tartozik évi 2,7 millió dolláros bérével, amihez még nagyjából 5 millió dollárnyi bónusz jut a különböző reklámjogokért. A csatár ezt hagyja ott azért, hogy a Derby County játékos-edzője lehessen.

A sztár az amerikai bajnokságban 41 meccsen 23 gólt szerzett, most ígéretet tett, hogy az idény végéig még szolgálja a DC Unitedet, de a maradék két szezont nem tölti ki szerződéséből. Érdekesség, hogy új csapatában a 32-es mezt kapta, ezzel a Derby nem titkolt célja az volt, hogy a korábbinál előnyösebb szponzori szerződést kössön a 32Red nevű fogadási oldallal, mely a mezeken reklámozza magát.
WASHINGTON, DC - JULY 31: Federal Reserve Board Chairman Jerome Powell speaks  (Photo by Mark Wilson/Getty Images)
18 September 2019, France (France), Strassburg: Jean-Claude Juncker (l-r), President of the European Commission, and Michel Barnier, chief Brexit-negotiator of the EU.
Frankfurt Stock Exchange
Üzlet

Nagyot emelkedett a Mol

Kivétel nélkül erősödéssel zárták a szerdai kereskedést a hazai blue chipek.

BMW
Interspar hipermarket
török jegybank, getty
LAS VEGAS, NV - APRIL 28:  Chairman and President of the Trump Organization Donald Trump yells 'you're fired'
Népszerű