Megdőlhet a magyar lottórekord: 20 milliárd forintot lehet nyerni az Eurojackpoton
Short

Megdőlhet a magyar lottórekord: 20 milliárd forintot lehet nyerni az Eurojackpoton

Portfolio
Megdőlhet minden korábbi magyar lottórekord, hiszen az előző játékhét során ismét nem született telitalálatos szelvény az Eurojackpoton, így tovább emelkedett a játék várható főnyereménye. Az e heti jackpot bruttó 61 millió euró, azaz 19,9 milliárd forint.

2019. 32. játékhetében közel bruttó 20 milliárd forintért játszhatnak az Eurojackpot játékosok. Ez az összeg a negyedik legnagyobb várható főnyeremény az idei évben és közel háromszorosa az eddigi legnagyobb magyar lottónyereménynek, amelyet szintén az Eurojackpot játékkal vihettek haza.

Ha csupán az idei évet vesszük alapul, igazán sikeres periódus áll a magyar Eurojackpot játékosok mögött, hiszen az 1., a 14., a 21. és a 24. játékhéten is született 5+1-es magyar találat. Az öt nyereményben közös, hogy összegük minden esetben meghaladta a 100 millió forintot.

Az Eurojackpot sorsolását ezen a héten is pénteken, 21 és 22 óra között tartják a finnországi Helsinkiben, melyet a játékosok a sorsolást követően, felvételről tekinthetnek meg a Szerencsejáték Zrt. Youtube csatornáján.

(Szerencsejáték Zrt.)

Címlapkép: Getty Images/Picture Alliance
budapest lánchíd_getty
20191130_141657
esport
Május 6-án indul az új Takarékbank
kindzsongundonaldtrump
chips