Baleset az autópályán, készülj a torlódásra!
Short

Balesetek, köd: elindult a hétfő reggeli csúcs

Portfolio

Baleset történt korábban az M3-as autópálya fővárosi bevezető szakaszán, az M0-s hídnál. A reggeli csúcsban Mogyoródtól araszol a kocsisor, 4-5 km-es a torlódás a városközpont irányába.

Az M5-ös autópályán a Balástya csomópontnál egy kamion a belső szalagkorlátnak hajtott és átszakította azt, majd két autóval is összeütközött.  A 146-os km-nél a Szeged felé vezető sávokat lezárták, a forgalmat kiterelik az 5-ös főút felé. A kiterelés előtt 3 km-es a kocsisor. A Budapest felé vezető oldalon csak a leállósávon araszol a forgalom. A térségben sűrű köd van, helyenként 100 m alá is lecsökkenhet a látótávolság.

Az 5-ös főúton Balástya és Szeged között is korlátozottak a látási körülmények. A főúton Szatymaztól az M43-as autópályáig összefüggő a kocsisor, 5 km-es a torlódás.

Az M5-ös autópályán Budapest előtt is baleset lassítja a forgalmat. A 24-es km-nél több autó ütközött, ezért csak egy sáv járható. A főváros felé 5 km-es a torlódás.

Két kamion és egy kisteherautó ütközött össze Kenderesen, a 4-es főút 139-es km-énél. Egy sávon, rendőri irányítással halad a forgalom.

Korlátnak hajtott majd árokba borult egy mikrobusz a 403-as főút nyíregyházi elkerülő szakaszán. A 6-os km közelében félpályás lezárást vezettek be. Mindkét irányban torlódnak a járművek.

termeloi piac unios tamogatas200125
takarekbank
bulgária város létkép
GettyImages-1191804678(1)