Előfizetői tartalom

Fogadj az "Év Embere" címre!

Portfolio
A TIME Magazin minden év decemberében kiadja az "Év embere" címet (Person of the Year), aki az adott évben a legnagyobb hatással volt az emberiségre. Mivel a kiválasztási folyamatot hatalmas titoktartás övezi, így egyidejűleg a fogadások is megkezdődnek arról, hogy ki fogja elnyerni a díjat. 2019-re már meg van a "favorit", Greta Thunberg a svéd tini klímaaktivista, de egyes portálok szerint Donald J. Trump amerikai elnöknek is meg van az esélye, hogy másodszor is megválasszák az "Év emberének". Mellettük Jacinda Arden új-zélandi miniszterelnököt is lehetséges befutóként tartják számon.

A TIME Magazin 1927 óta osztja ki az "Év embere" címet, amit minden évben annak az embernek, vagy csoportnak ítélnek oda, aki az adott évben a legjobban befolyásolta az emberiséget (legyen az jó, vagy rossz). A lassan 100 éves múltja során több amerikai és egyéb nemzetiségű elnök, vallási vezető, gondolkodó szerepelt a TIME címlapján. Például 1956-ban a magyar szabadságharc...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés