Előfizetői tartalom

Teljesen megújul a 20 éves Westend: az ételudvart is felújítják

Portfolio
Megújul az idén 20. születésnapját ünneplő Westend, az évente több mint 20 millió látogatót fogadó pláza új arculattal, valamint számos új szolgáltatással és üzlettel várja a vásárlókat, maximálisan kihasználva a digitalizáció nyújtotta lehetőségeket. A következő időszakban az épület bizonyos részeit – többek között a közel 50 éttermet és kávézót magában foglaló ételudvart – is felújítják.

A tulajdonosok célja, hogy a bevásárlóközpont egy innovatív, személyre szabott és digitális megoldásokkal működő élményközponttá váljon, ezért többek között elindítanak egy új, személyre szabható Westend applikációt, mely egyedi kedvezményeket tartalmaz. A Westendben jelenleg több mint 400 üzlet található, aminek több mint egyharmada kicserélődött az elmúlt három...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés