baby yoda disney
Short

Baby Yodát szeretnél karácsonyra? Rossz hírünk van

Portfolio
Az egész Star Wars-tábor megőrül a kis apróságért, aki a Mandalorian sorozatban tűnt fel, a rajongók szeretnének hozzájutni a különféle Baby Yoda-termékekehez, de a Disney közlése szerint erre leghamarabb csak jövőre kerülhet sor – írja a Bloomberg.

 Karácsonyig már biztos nem kerülnek a boltokba a Baby Yodát ábrázoló termékek – ezt a Mandalorian című Star Wars-sorozatot futtató Disney árulta el.

Jó hír viszont, hogy a Baby Yodát ábrázoló élethű plüssfigurát már elő lehet rendelni a Disney oldalán 25 dollárért. A leírás alapján a figura kicsivel kisebb, mint 30 centiméter. Itt az oldal, ahol bővebb leírás is van a plüsshöz, és ahonnan meg lehet rendelni.

 A Disney tájékoztatása szerint, ha valaki előrendeli a plüsst, ne számítson rá, hogy februárnál hamarabb megérkezne hozzá. A cég közlése szerint azért nem tették elérhetővé hamarabb a Baby Yodát ábárzoló termékeket, mert nem akarták lelőni előre a meglepetést a megjelenésére a sorozatban.

A Disney oldalán egyébként már több termék is elérhető a sorozathoz kapcsolódóan, a legójátékok majd jövőre kerülnek a polcokra.

Címlapkép forrása: shopdisney.com

bkk_busz_bkv
dzsudzsak balazs focista
Nagy bejelentés készülhet: délután megszólal Matolcsy György
forintka191126getty
Történelmi csúcson az Európai Unió támogatottsága
Váci úti felüljáró
Népszerű