Előfizetői tartalom

Brutális teljesítmény a Puskás Arénában: 6 sört csapol az új gép 7 másodperc alatt

Portfolio
Korábban nem látott méretű sporteseményekre és koncertekre készül 2020-ban Budapest. Az újonnan átadott, több mint 67 ezer férőhelyes Puskás Aréna a Labdarúgó Európa Bajnokság négy meccse mellett, stadionkoncerteknek is helyet ad majd. Utóbbiakon 78 ezren, a focimeccseken várhatóan mintegy 64 ezren szórakoznak majd egyszerre, ami feladja a leckét a catering szolgáltatóknak.

A vendégeket összesen 45 büfé várja, de a gyorsabb kiszolgálás érdekében összesen hat darab különleges, gyors sörcsapoló gépet, azaz Beerjetet is üzembe helyeztek. A Beerjet 2018-ban nyert termékdíjat a Sirha Budapest szakkiállításon. Az érintőképernyőn keresztül vezérelhető sörcsapolót nagy tömegek kiszolgálására tervezték: 6 korsó sört akár 7 másodperc alatt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés