Előfizetői tartalom

Méregdrága Lamborghinit vett az állami koronavírus-segélyből az élelmes vállalkozó

Portfolio
Egy floridai vállalkozó nem éppen cégének megmentésére használta fel azt az állami segítséget, melyet a PPP-program keretein belül osztott ki az amerikai kormány az ország kkv-szektorának. Úgy gondolta, sokkal jobb helyen lesz a pénz, ha vállalkozásának megmentése helyett inkább egy 318 ezer dolláros Lamborghini Huracán megvásárlására fordítja azt.

A PPP-program lényege az volt, hogy az állam kedvezményes hiteleket biztosított Amerika koronavírus miatt bajbajutott kkv-jainak annak érdekében, hogy azok a bérkiadásaikat fedezni tudják. David Hines a programon keresztül mintegy 4 millió dollárnyi hitelhez jutott, a pénz egy részét viszont egyszerűen elverte luxuscikkekre. A 318 ezer dolláros olasz sportkocsi mellett még több...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés