vlagyimir_putyin_shutter
Short

Ellepték a Putyinról és csodavakcinájáról szóló vicces mémek a közösségi oldalakat

Portfolio
Nem késlekedett sokat az internet népe a Putyinról és csodavakcinájáról szóló mémek legyártásában, jó párat találni már a közösségi médiában.
A Portfolio legtöbb tartalma ingyenesen hozzáférhető, ahogy ez a cikk is.
A médiapiaci helyzet azonban folyamatosan változik: ha támogatni szeretnéd a minőségi gazdasági újságírást, és szeretnél részese lenni a Portfolio közösségnek, akkor fizess elő a Portfolio Signature cikkeire. Tudj meg többet

Amióta az oroszok bejelentették, hogy már gyártják az általuk fejlesztett koronavírus-vakcinát, egy sor mém jelent meg, főleg Putyinról és annak koronavírust legyőző szupererejéről.

Sok mém úgy mutatja be Putyint, mint Pókember vagy Vasember, aki éppen megmenti a világot. Az egyik legnépszerűbb mégis az, ahol Putyin egy medve hátát megülve veszi fel a harcot a koronavírussal, egy hatalmas fecskendővel a hátára csapva. Egy-két mém addig is elment, hogy azt állította, ezt a képet maga Putyin osztotta meg először az interneten:

Egy másik széles körben megosztott poszt a Facebookon bukkant fel, azt mutatva, mintha Putyin tette volna fel, holott ez biztosan nem a hivatalos oldala az orosz elnöknek. Ebben Putyin az orosz vakcina sikerességéről ír.

Címlapkép: Shutterstock

MNB épület getty
ugrás, start
tőzsde, dollár, árfolyam
Az operatív törzs koronavírus tájékoztatója
hitelkonfi
szijjarto_fbvideo
Népszerű
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.
Infostart.hu