ryanairshutterstock
Short

Már ingyen jegyekkel csábítja az utasokat a Ryanair

Portfolio
Ingyen jegyeket kínálgató akcióval várja a téli időszakot a Ryanair, a kérdés, hogy ki tudja majd ezt kihasználni az egyre súlyosbodó európai járványhelyzetben.
Újabb részvénykibocsátás jön a magyar tőzsdén, következő befektetői Klubunkon a DM-KER sztoriját, a kibocsátás részleteit ismerhetik meg az érdeklődők.

A téli hónapok egyébként is szezonálisan nagyon gyengék a légitársaságoknál, a legtöbbnél veszteséges az időszak, most pedig a koronavírus miatt különösen nehéz hónapok jöhetnek, különösen, hogy Európában ismét felfutóban van a járvány.

A karanténkötelezettség és az utazási korlátozások mellett azzal is számolniuk kell a légitársaságoknak, hogy a folyamatos bizonytalanság és a betegségtől való félelem ott is elveszi a kedvet az utazástól, ahol egyébként nincsenek korlátozások. Ezért igyekszik mindent megtenni a Ryanair, hogy magához csábítsa az utasokat, most például egy „egyet fizet, kettőt kap”-akciót hirdetett meg. (Mindenki, aki ma foglal a légitársaságnál a Ryanair járatainak valamelyikére, a szeptember 25 és december 14 közötti időszakra, az kap egy jegyet ingyen, ugyanarra a járatra – ígéri a cég. Az akció feltételei itt érhetőek el.)

A Ryanair jelentősen visszavágta a kapacitásait az őszi hónapokra, októberre az egy évvel ezelőtti szinthez képest mindössze 40 százalékos kapacitással működik. De a célja, hogy fenntartsa így is a 70 százalék feletti férőhely-kihasználtságot a gépein. Úgy tűnik, hogy ennek érdekében az ingyenjegyektől sem riad vissza.

Címlapkép: Shutterstock

orbán viktor parlament
Koronavírus
Az iráni külügyminisztert meghívták a Fehér Házba
A bankokat rettegésben tartó orosz hackerek valójában nem is oroszok
Egyre nagyobb bajban van Nagy-Britannia
nagorno karabakh
Népszerű
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.
Infostart.hu