Előfizetői tartalom

Olajlobbi, shortosok? Ugyan már! A téli álmot alvó német kígyók és gyíkok okozzák Elon Musknak a legnagyobb fejfájást

Portfolio
A német környezetvédelmi hatóság újabb akadályt gördített a Tesla elé, amely rohamléptekben építi első európai elektromosautó-gyárát Brandenburgban. Az amerikai vállalatnak fel kell függesztenie a helyi fenyőerdő ritkítását egészen addig, amíg be nem bizonyítja, hogy tevékenysége nincs káros hatással a téli álmot alvó kígyókra és gyíkokra.

Ez a helyi környezetvédelmi szerveztek második győzelem a Tesla felett, amely korábban arra kényszerült, hogy jelentősen csökkentse épülő gyárának vízfogyasztását – emelete ki a CNBC riportjában. A német hatóságok mostani döntés nagy rossz hír a Tesla számára, az amerikaiak ugyanis eredetileg úgy tervezték, hogy 2021 júliusában megkezdik az autógyártást Európában....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés