Előfizetői tartalom

A vírusirtó-guru megüzente a világnak, hogy nem lesz öngyilkos, mielőtt feltehetően öngyilkos lett

Portfolio
Holtan találták ma reggel John McAfee szoftverfejlesztőt katalán börtönének cellájában; a népszerű McAfee vírusirtó feltalálója feltehetően öngyilkos lett. A szoftverfejlesztő a halála előtti évek során több üzenetet is küldött a nemzetközi közvéleménynek arról, hogy semmiképp nem fogja magát megölni és az Egyesült Államok kormánya tör az életére, amely miatt most szárnyra kaptak az összeesküvés-elméletek.

A 75 éves szoftverfejlesztőt adócsalás, adóelkerülés miatt körözte az amerikai kormány, Spanyolországban tartották fogva, ahonnan éppen halála előtt akarták kiadni Amerikának. Ha a bíróság bűnösnek találta volna, akár 30 év letöltendő börtönt is kaphatott volna, de feltehetően öngyilkos lett ma reggel. Kapcsolódó cikkünk 2021. 06. 24. Öngyilkos lett spanyolországi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés