Előfizetői tartalom

Mindenki gengszter, amíg elő nem kerül egy 19. századi ágyú a modern csatatéren

Portfolio
Biztos mindenki elgondolkozott már azon, hogy milyen harctéri teljesítménnyel bírna egy több évszázaddal ezelőtti technológiát képviselő haditechnikai eszköz egy mai csatatéren. A szír lázadók megválaszolták a kérdést, akik videót is készítettek arról, hogy egy látszólag XIX. században készült ágyúval bombázzák a szír kormánykatonák állását.

Az interneten kezdett el keringeni egy felvétel a szír polgárháborúból, melyen az látható, hogy az Al-Ramán légió harcosai egy teherautóra erősített, látszólag XIX. századból származó ágyúval bombáznak egy épületet: Az épületben állítólag szír kormánykatonák tartózkodtak, akik a felvételen nem láthatók, a célban pedig minimális kárt okozott az ágyúgolyó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés