Előfizetői tartalom

Gigantikus műalkotássá alakult át egy biatorbágyi logisztikai központ

Portfolio
Ma reggel fejeződött be Közép-Európa legnagyobb művészeti falfestése 4880 négyzetméteren Biatorbágyon, amely a CTP Management Hungary Kft. biatorbágyi logisztikai központjának homlokzatát díszíti. A nemzetközi pályázatra öt országból 199 terv érkezett. A nyertes műnek a magyarországi Dobos Viktor grafikáját választotta a szakmai zsűri. A pályázatot az ARC bonyolította le, elbírálásában pedig a biatorbágyi önkormányzat főépítésze, Rumi Imre, és más szakmai partnerek vettek részt.

A CTP 2017-ben Csehországban indította útjára Art Wall elnevezésű kezdeményezését. A nemzetközi verseny során egy Humpolec városában található CTP ingatlan falfelületének díszítése volt a cél, amelyet később egy Prágában, majd egy Plzeň városában található alkotás, és most a biatorbágyi logisztikai központ falfestése követett. Magyarországon a pályázat lebonyolításában...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés