Előfizetői tartalom

Mit művel az időjárás velünk? Az év utolsó napján akár 100 éves rekord is megdőlhet idehaza

Portfolio
Enyhe idővel ér véget az év, szilveszter napján néhol akár plusz 16 Celsius-fokot is mérhetnek, északkeleten azonban némileg hűvösebb idő várható. Az új év első hétvégéjén sokfelé ködös, borús lesz az idő, de érdemi csapadék nem várható - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Hőhullám jön "Hőhullám" Nyugat-Európában - Szilveszterkor Magyarországon napi melegrekord is dőlhet! - olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálatat friss Facebook-bejegyzésében. A Kárpát-medence fölé is szokatlanul meleg levegő áramlik a holnapi nap során. Ennek köszönhetően óév napján az északkeleti megyéket leszámítva általában 10 és 16 fok között alakulhatnak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés