Előfizetői tartalom

A magyar Telenor anyacége megveszi a horvát RTL-t

Portfolio
A magyar Telenort is tulajdonló cseh befektetői csoport, a PPF nemrég bejelentette, hogy a CME Media Enterprises nevű leányvállalata megállapodást írt alá az RTL Group Central & Eastern Europe-al a horvát RTL 100 százalékos megvásárlásáról, az eszközök értéke összesen 50 millió euró. A tranzakció részeként a CME biztosította a hosszú távú jogokat az RTL márka horvátországi használatára.

A tranzakció véglegesítése még a horvát versenyhatóság és a horvát Elektronikus Média Ügynökség hatósági jóváhagyására vár, az ügylet lezárása 2022 közepén várható. "PPF-vállalatként mindig nyitottak vagyunk az érdekes növekedési és befektetési ötletekre, és úgy látjuk, hogy az adriai egy kivételes potenciállal rendelkező és gyorsan növekvő régió" - mondta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés