Előfizetői tartalom

Videó: csúnya hibát vétettek Liz Trussék, a kritikusok darabokra szedték őket

Portfolio
Liz Truss brit miniszterelnök szerda délután az Egyesült Királyságot kormányzó Konzervatív Párt birminghami konferenciáján tartott beszédet. A politikus a párt színének számító kék színű háttér előtt beszélt, amire egyből lecsaptak a miniszterelnök és a toryk kritikusai, kihasználva az ebben rejlő szerkesztési lehetőséget.

Politikai tipp! Ne állj kék háttér elé, ha közben összeomlik miattad az ország - írta a Twitteren a munkáspárti grafikusokat tömörítő Labour Party Graphic Designers nevű oldal. A baloldali grafikusok kihasználták a kék háttér adta lehetőséget, Liz Truss tory miniszterelnök mögé lesújtó gazdasági grafikonokat, illetve a gazdasági helyzet miatt nehéz helyzetbe kerülő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés