Előfizetői tartalom

Ma jöhet a havazás? - Itt a hótérkép!

Portfolio
Az Időkép közzétette hótérképét, beszámolójuk alapján pedig egy mediterrán ciklon hoz sokfelé csapadékos időt. Előrejelzésük szerint hétfőn elsősorban eső várható, de reggel, délelőtt főként a Dunántúl nyugati felén, valamint az ország középhegységeiben havas eső, havazás is kialakulhat. A hét további részében szintén esély mutatkozik hózáporra, havazásra. Az Országos Meteorológiai Szolgálat veszélyjelzése szerint Magyarország két megyéjében, Zalában és Somogyban is első szintű (citromsárga) figyelmeztetés van érvényben hétfőn az eső miatt.

Hétfő hajnaltól kezdetben a Nyugat-Dunántúl magasabban fekvő területein, majd napközben fokozatosan a Dunántúli-, illetve Északi-középhegység csúcsain is havazásba válthat a csapadék, így ezeken a területeken néhány centiméter, olvadozó hóréteg kialakulhat. Az Országos Meteorológiai Szolgálat veszélyjelzése szerint Magyarország két megyéjében is első szintű (citromsárga)...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés