Előfizetői tartalom

Finnország megtalálta a legjobb módját annak, hogy Leopardokat tudjon exportálni

Portfolio
Finnország még a múlt hét folyamán ajánlotta föl Ukrajnának azt, hogy az ország rendelkezésére álló 124 darab, német gyártmányú Leopard 2-es harckocsiból néhányat átad az országnak. Németország igyekezett azonnal letörni a kedélyeket, és bejelentette: nem engedélyezi Helsinkinek a fegyverek szállítását addig, amíg Washington nem küld Abrams harckocsikat Ukrajnába. Egy finn sörfőzde kreatívan reagált a német kormány kijelentésére.

A finn Olaf sörfőzde humorosan használta ki névrokonságát Olaf Scholz német kancellárral: Wir haben diese Leoparden freigelassen, jetzt sind Sie dran, / Today, we released the only Leopards we can. Your move @OlafScholz— Olaf (Brewing) January 13, 2023 A frissen piacra dobott Leopard söröket a gyártó "Olaf kiengedi a Leopardokat" promószöveggel reklámozza, a sörfőzde Twitter...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés